Asparges – vårmat


I en hverdag hvor det meste av råvarer kan skaffes året rundt, er det likevel viktig for meg å bevare noe av den typiske sesongmaten. Asparges, for eksempel, hva var vårene uten? Et raskt oppkok, for så å få et smakfullt følge av det jeg har for hånden, og vips så har jeg et lekkert vårmåltid. I løpet av noen minutter kan jeg nyte deilige smaker – og takke aspargesen for den vårgaven den er. I dag fikk den følge med noen skiver røkelaks raskt varmet med en klatt smør og saften fra en halv sitron. Til pynt noen kvister sitronmelisse og et dryss grovmalt pepper. En god ukestart! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..