RAVIOLI MED RØKELAKS


En middagsrett som er utrolig smakfull og veldig rask, tar utgangspunkt i pasta og røkelaks. Egentlig kan den varieres i det uendelige, men resultatet kan f.eks. bli som dette:

Her har jeg brukt følgende ingredienser: (Mengde må tilpasses antall rundt bordet)

Ricottafylt ravioli. Jukser litt og kjøper ferdig på Meny  (Giovanni Rana)

Røkelaks i skiver

Frisk spinat, f.eks. babyspinat

Sitronskall – økologisk sitron

Sitronolje

Grov pepper

Jeg koker raviolien i ca 2-3 min. Vannet helles av og skiver av røkelaks blandes forsiktig inn. Tilslutt vendes spinatbladene også sammen med fisk og pasta. Varmen fra raviolien får spinaten til å falle litt sammen, og laksen får en liten varmebehandling.

Når retten serveres river jeg over sitronskall og risler over sitronolje. Tilslutt litt frisk timian og litt grov pepper.

Mums rett og slett!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s