About

I Dagbladet 03.02.2015 leste jeg et innlegg av Per Fugelli, og der snappet jeg en setning som fint kunne være mitt mantra: «Jeg er så jævla glad i å leve.» Jeg har en styrke i å glede meg over små ting, hverdagslige øyeblikk, som plutselig er forbi. Derfor er jeg også en ivrig knipser, med kamera eller telefon. Lyset kan jaktes på og fanges, det samme kan blomster, mat, mønstre og former. Min greie er ikke 360-graders motiv, jeg går oftest nær, nær, og frydes over detaljer.

Faktorer som gjør livet mitt verdt å leve; mennesker, musikk, litteratur, kunst, arkitektur og mat.  Jeg er et A-menneske, opptatt av estetikk, tror på et liv før døden, er en lojal venn, vokser aldri fra gleden ved å plukke blomster, evner å være entusiastisk og energisk, er en klemmer, og en glad matamatør. Er dessuten svært bevisst på at livet først og fremst foregår mellom mandager og fredager, og etterstreber derfor å skape mening  og livsglede i hverdagen også.

Kunne ikke klart meg uten nettilgang. Her vil det dukke opp innspill fra dagene mine, der mat og erfaringsspredning rundt matlaging, vil få fokus. Kanskje også tidvise innspill – hvis jeg lar meg inspirere av stemninger jeg møter på reiser utenfor eget land. 

Bloggen, som ble påbegynt i januar 2008, er en personlig og faglig fri pause, fra det jeg ellers fyller dagene mine med, og ikke minst – en hyllest til livet.

 

Reklamer

2 kommentarer om “About

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..